یک پیروزی دیگر برای استقلال، خارج از زمین فوتبال

کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال شکایت پیکان از استقلال درباره استفاده از جلال‌الدین ماشاریپوف را رد کرد.

لوگو استقلال

به گزارش همشهری آنلاین، استقلالی‌ها در حالی با بردن پیکان در هفتمین هفته لیگ برتر وارد لیگ نخبگان شدند که از مهمترین اتفاقات آن بازی، بازگشت جلال الدین ماشاریپوف و تاثیرگذاری او رو بردن تیمش بود. این بازیکن ازبک فقط دقایقی بعد از ورود به زمین و در حالی که بازوبند کاپیتانی را بسته بود، توانست خطای پنالتی بگیرد و زمینه ساز گل سه امتیازی استقلال شود.

بلافاصله بعد از این مسابقه، باشگاه پیکان با ادعای غیرمجاز بودن استفاده از جلال‌الدین ماشاریپوف به‌دلیل ثبت قرارداد در زمان محرومیت نقل ‌و انتقالاتی و نقض سهمیه خارجی‌ها، شکایتی رسمی به کمیته انضباطی ارائه داد تا شاید بتواند نتیجه باخت ۰-۱ را به برد انضباطی ۰-۳ تغییر دهد.

حالا کمیته انضباطی در تازه ترین حکم خود اعلام کرده، پس از استعلام رسمی از سازمان لیگ، مشخص شده که قرارداد و کارت بازی این بازیکن ازبکستانی پیش از آغاز دوره محرومیت استقلال نهایی شده است. همچنین با اشاره به رد شکایت‌های مشابه پیشین، تخلف محرز دانسته نشده و در نتیجه، حکم برائت باشگاه استقلال صادر شده است.

متن کامل رأی کمیته انضباطی به شرح زیر است:
"درخصوص شکایت باشگاه پیکان تهران علیه باشگاه استقلال تهران مبنی بر استفاده از بازیکن غیرمجاز به نام آقای جلال الدین ماشاریپوف در بازی مورخ ۱۴۰۵/۰۶/۱۹ دو تیم از سری مسابقات لیگ برتر کشور با این ادعا که ثبت و فعال سازی مجدد بازیکن در زمان اجرای محرومیت باشگاه استقلال برخلاف محدودیت فهرست بازیکنان خارجی بدون رعایت مقررات نقل و انتقالات انجام شده است اینک باتوجه به مجموع اوراق و محتویات پرونده و نظر به اینکه براساس پاسخ استعلام واصله از سازمان لیگ فوتبال به شماره ۱۴۰۵۲۱۵۳۱۷ مورخ ۱۴۰۵/۶/۲۹ انعقاد قرارداد و صدور مجوز بازی برای بازیکن طرف شکایت در زمانی قبل از تاریخ شروع محرومیت نقل و انتقالاتی باشگاه استقلال صورت پذیرفته و در شکایت مشابه از باشگاه اخیر الذکر نیز در این خصوص حکم قطعی بر رد شکایت صادر شده است در نتیجه بلحاظ عدم احراز تخلف موضوع ماده ۶۱ مقررات انضباطی مستند به ماده ۹۵ این مقررات حکم بر برائت صادر میگردد. رای صادره ظرف مدت ۷ روز از تاریخ ابلاغ قابل تجدیدنظر خواهی نزد کمیته استیناف میباشد."

این در حالی است که باشگاه استقلال در فصل جاری درگیر شکایات مربوط به یاسر آسانی نیز بوده است. شکایاتی که آنها هم با طرح ادعای غیرقانونی بودن قراردادش مطرح شد ولی در نهایت راه به جایی نبرد.

کد خبر 1072677 منبع: ورزش سه

  • ۱۰۰ هزار دلار را برنمی‌گردانم و علیه آسانی مدرک به پرسپولیس می‌دهم | افشاگری عجیب میثاقی

  • رسمی | دستور از بالا برای برکناری یک عضو مهم پرسپولیس صادر شد

  • مذاکره برای قرارداد بزرگ در باشگاه پرسپولیس | پیشنهاد سه ساله به یک ملی‌پوش

  • اولین خرید احتمالی و زمستانی پرسپولیس ؛ بازگشت سریع!

  • بیرانوند: من سرباز شوم دلار ۱۰ هزار تومان می‌شود و مردم گوسفند می‌خرند و می‌خورند؟ | نمی‌خواهم قربانی شوم

  • تماس سردار آزمون با تیم ایرانی؛ باید حتما من را بخرید | مقصد آینده قطعی شد

  • پاسخ تند آزمون روی آنتن زنده؛ خیلی بیجا می‌کنند!

  • همسر بیژن مرتضوی: او ایران نیامده | بیاید حتما استقبال باشکوهی خواهد شد

  • حکم حمید رسایی با اعزام به زندان اوین اجرا شد

  • آیت الله مجتبی خامنه‌ای: بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است | پیام به‌مناسبت هفته دفاع مقدس و سالگرد شهادت سیدحسن نصرالله

  • فوری؛ یک گزینه جذاب برای هدایت تیم امید

  • فوری؛‌ ناو تئودور روزولت آمریکا با ۵۰۰۰ نظامی عازم خاورمیانه شد

  • دستور ویژه برای رسیدگی به رفتار مأمور خاطی در کردستان

  • هشدار اژه‌ای؛ بساط برهنگی باید جمع شود | دستور مهم به مسئولان قضایی

  • واکنش فوری ترامپ؛ من به ایران هیچ پیشنهادی ندادم! | جزئیات ادعای آکسیوس

  • صدای پای ابرتورم به‌زودی شنیده می‌شود

  • فوری؛ امارات سفر ۶ ساعته نتانیاهو و رئیس موساد را تائید کرد

  • آغاز طرح معیشت خانوار از فردا | از فردا کالاهای اساسی را ارزان‌تر بخرید

  • ۱۰۰ هزار دلار را برنمی‌گردانم و علیه آسانی مدرک به پرسپولیس می‌دهم | افشاگری عجیب میثاقی

  • ایران؛ قدرت اول جهان | خالی فروشی کلیه! | بساط برهنگی باید جمع شود

  • ۱۰ گروه شغلی که هوش مصنوعی قطعا جای آنها را می‌گیرد

  • اولین خرید احتمالی و زمستانی پرسپولیس ؛ بازگشت سریع!

  • بیرانوند: من سرباز شوم دلار ۱۰ هزار تومان می‌شود و مردم گوسفند می‌خرند و می‌خورند؟ | نمی‌خواهم قربانی شوم

  • پیشنهاد حمله پیش دستانه ایران به آمریکا