کلوب| آقا سهراب، لطفا امشب همان مربی موقت باش!

کلوب| آقا سهراب، لطفا امشب همان مربی موقت باش!

سهراب بختیاری‌زاده دو فصل قبل، کار نیمه تمام نکونام و موسیمانه را تکمیل کرد و استقلال را به مرحله حذفی لیگ نخبگان آسیا رساند.

استقلال در اولین بازی مرحله گروهی فصل جدید لیگ نخبگان آسیا به مصاف السد قطر خواهد رفت. سرمربی آبی پوشان دو فصل قبل در سه بازی به عنوان سرمربی موقت هدایت آبی پوشان را به عهده داشت و یک برد، یک مساوی و یک باخت کسب کرد.

بختیاری زاده در اولین بازی آسیایی خود به مصاف تیم پرستاره النصر عربستان رفت و یاران کریستین رونالدو را ۸۶ دقیقه برای گلزنی زجر داد. پس از رفتن موسیمانه قرعه شانس دوباره به نام سهراب افتاد تا او در دو بازی حساس برای صعود، هدایت آبی ها را به عهده بگیرد. سرمربی موقت استقلال در بازی با الشرطه عراق نتیجه ای بهتر از تساوی ۱-۱، کسب نکرد تا کار صعود آبی ها به بازی آخر کشیده شود.

بازی با الریان اوج مربیگری بختیاری زاده بود؛ استقلال با دو گل قطری ها را در ورزشگاه خانگی شان شکست داد تا به عنوان یکی از ۸ تیم صعود کننده غرب آسیا شناخته شود.
البته ماجراجویی سهراب در آسیا به همین جا ختم شد و با رفتن او، بوژوویچ تیم را دوباره به تنظیمات کارخانه اول فصل برگرداند تا آبی پوشان با شکست مقابل النصر عربستان، با آسیا خداحافظی کنند.

توجه به بازی های تیم تحت مربیگری سهراب در آن فصل، نشان می دهد آبی ها در آن فصل از یک اصل ساده فوتبالی پیروی می کردند؛ اول گل نخور سپس به فکر گل زنی باش. اصلی که رعایت آن می تواند به موفقیت بختیاری زاده در فصل جدید لیگ نخبگان آسیا کمک کند. اگر اسکواد آن فصل استقلال را با فصل جاری مقایسه کنیم، در می یابیم اگرچه در فصل جاری با بسته بودن پنجره آبی، استقلال با عمق تیمی فقیری روبرو بوده و آن ها از داشتن نیمکت پر و پیمان محرومند، اما داشتن ۱۱ بازیکن فیکس باکیفیت، نعمتی است که در دو فصل قبل آبی ها از آن بهره مند نبودند.

استقلال در آن فصل فاجعه، دفاع میانی کندی داشت که بختیاری زاده مجبور بود برای رفع این عیب بزرگ، صالح حردانی را به آن منطقه انتقال دهد. دو مدافع کناری آبی ها در آن زمان هم به همان اندازه که در بازی هجومی فوق العاده بودند، در کارهای دفاعی ضعیف نشان می دادند. در فصل جاری صالح حردانی و حسین گودرزی چنان در امور دفاعی پر فروغ بوده اند که به عنوان یکی از ارکان استحکام خط دفاعی استقلال شناخته می شوند.

در پست هافبک دفاعی امیر محمد رزاقی نیا به تنهایی به حدی دوندگی می کند که هافبک های میانی آن سال، اندونگ و رضاوند دو نفری روی هم کارایی او را نداشتند. علیرضا کوشکی تا پیش از گل زنی به الریان بر سر نخواستنش دعوا بود اما در شرایط فعلی، او بازیکن شناخته شده ای است.
در آن دوره در اوایل نیمه دوم بازی با الشرطه سهراب، آزادی را به دلیل پرس نکردن تعویض کرد اما حالا او سعید سحر خیزانی را در خط حمله دارد که استاد پرس است.

به هر حال اگر سهراب همان اصول مربیگری دو فصل قبل خود را رعایت کند، با داشته های فعلی امتیاز گیری از تیم قطری، سخت نیست. السد اگر چه بازیکنان گرانقیمتی چون فیرمینو و اکرم عفیف را در اختیار دارد اما بازی امروز نشان خواهد داد که استقلال با داشتن جوانان با کیفیت و ستاره ای چون یاسر آسانی، حریف ساده ای برای آن ها نیست.

عبدالقادر پوزیده| باشگاه خبرنگاران آزاد

شما همراهان دست‌به‌قلم خبرورزشی هم می‌توانید برای ارتباط با باشگاه خبرنگاران و ارسال یادداشت، روی این لینک کلیک فرمایید.

  • بیرانوند: من سال‌ها «سرباز» مرز دروازه کشورم بودم/ خواسته‌ام از سردار رادان این است که… +عکس

  • علیرضا فغانی ایرانی نیست/ جمهوری اسلامی و رهبر را قبول ندارید، ایران را که باید قبول داشته باشید +ویدیو

  • سوتی عجیب تاجرنیا؛ همه‌کاره استقلال از «خاطرات شیرین» بازیکن بازی‌نکرده گفت!

  • از علاقه ناصر تقوایی به فوتبال تا حال خوب آتیلا پسیانی با استقلال/ بهروز وثوقی در «قیصر» یک پرسپولیسی!

  • قبل از دربی باید موهای حردانی را از ته می‌تراشیدند!

  • هاشمیان سکوتش را شکست؛ ماجرای جنجالی مبلغ قرارداد با پرسپولیس چه بود؟