افشای طرح محرمانه عربستان برای حمله به کعبه!

منابع منطقه‌ای از طرحی توسط تیم امنیتی سلطنتی عربستان سعودی برای پرتاب دسته‌ای از پهپادهای لوکاس ساخت آمریکا به سمت مکه و هدف قرار دادن کعبه مقدس و تعدادی از مناطق مسکونی اطراف آن پرده برداشتند.

باران در مکه و مدینه

به گزارش همشهری آنلاین، دشمن آمریکایی، به عنوان بخشی از پل هوایی که بار دیگر برای عربستان سعودی فراهم می‌کند، دسته‌هایی از پهپادهای انتحاری لوکاس ساخت آمریکا را منتقل کرده است.

تقریباً ۱۹ پهپاد از طریق مرز زمینی عربستان سعودی به چندین منطقه تحت کنترل مزدوران سعودی در یمن، از جمله بخش‌هایی از منطقه الجوف، تحت نظارت سلطنتی سعودی-آمریکایی منتقل شدند.

این پهپادها علاوه بر تجهیزات پاکستانی-ترکی که اخیراً رسیده است، به نیروهای مزدور حاضر در بخش‌هایی از الجوف تحویل داده شدند.

تیم امنیتی سلطنتی عربستان سعودی، از طریق مزدوران خود، قصد دارد دسته‌هایی از پهپادهای لوکاس را به سمت مکه و مناطق و هتل‌های اطراف مسجد الحرام پرتاب کند و زائران را هدف قرار دهند.

بر اساس اطلاعات موجود، این طرح ممکن است به اقدام پوچ آتش زدن دیوارهای کعبه مقدس و ریختن خون در مسجد الحرام در مکه و همچنین هدف قرار دادن چندین هتل در نزدیکی مسجد الحرام، از جمله هتل انجم مکه و هتل پولمن زمزم مکه، گسترش یابد.

علاوه بر این، عملیات تروریستی و قتل عام ممکن است در مناطق المسفله، الغزه، الشبیکه و جبل الکعبه رخ دهد.

عربستان سعودی پس از متحمل شدن خسارات سنگین، تلاش می‌کند از طریق این قتل عام‌ها احساسات میلیون‌ها مسلمان در سراسر جهان را تحریک کند تا نیروهای مسلح یمن را مقصر جلوه دهد. این امر با فراخوان بسیج و تحریک هزاران فرد گمراه در سراسر جهان اسلام دنبال خواهد شد.

جنبش انصارالله یمن هشدار خود را به ایالات متحده و تیم امنیتی سلطنتی عربستان سعودی، به سرپرستی خالد الحمیدان، ترکی بن بندر و فیاض بن حامد الرویلی اعلام می‌دارد و در مورد مقابله با انجام این جنایت فجیع تکرار می‌کند، که جلوگیری از آن تردید نخواهیم کرد.

کد خبر 1074385

  • فوری؛ بالگرد نظامی آمریکا با شلیک موشک سقوط کرد + تصاویر و جزئیات

  • آماده برای حمله عربستان؛ جنگ وارد مرحله تازه‌ای می‌شود | یمن مشارکت اعضای «توافق مکه» در تجاوز عربستان را زیر نظر دارد

  • انفجارهای مهیب در ریاض عربستان |‌ اصابت یک موشک به فرودگاه ریاض

  • طوفان سیاسی تازه در کشور همسایه

  • واکنش حماس به ادعای ترور جانشین السنوار

  • آسمان عربستان منطقه پرواز ممنوع اعلام شد

  • آیزنکوت: ایران قدرتی بسیار بیشتر از آنچه تصور می‌کنیم دارد | وعده به اسرائیلی‌ها

  • فوری؛ هشدار تند ایران به ترامپ، نتانیاهو، کشورهای منطقه و آژانس | سردار عبداللهی: هر جنگ جدیدی علیه ایران دامن همه را می‌گیرد

  • نامه فوری AFC به فدراسیون در مورد آسانی | کار استقلال بیخ پیدا کرد | مدارک ارسالی قبول نشد

  • تصاویر دوربین مداربسته از حمله هوایی به نزدیکی یک بیمارستان + ویدئو | مردم وحشت زده را ببینید

  • آمریکایی‌ها فرار کرده‌اند؛ هیچ شناور آمریکایی در خلیج فارس و دریای عمان نیست | ما خط قرمز خود را به کشورهای منطقه اعلام کرده‌ایم

  • جنگنده جدید و بدون خلبان آمریکا به پرواز درآمد+ تصاویر | پرواز Talon Blue چرا مهم است؟

  • آمریکایی‌ها به زن بازیگر ایرانی جایزه دادند

  • سریال ستایش دوباره شروع شد | ببینید

  • +16 | برخورد داعش‌گونه‌ی مزدوران عربستانی با زخمی‌های یمنی + فیلم

  • نامه فوری AFC به فدراسیون در مورد آسانی | کار استقلال بیخ پیدا کرد | مدارک ارسالی قبول نشد

  • انتشار تصاویر جدید از شهید یحیی سنوار قبل از شهادت | ببینید

  • در محاسبات مادی، ایران قدرت چهارم جهان و در محاسبات الهی، در جایگاه اول است

  • دیگر تیم پنجم آسیا هم نیستیم | وقتی در آسیا شرکت کردیم یعنی ما قهرمان شده‌ایم؛ حالا یک ‌جام حلبی را ندهند!

  • کارنامه تحصیلی و نمره‌های احمدشاه قاجار را ببینید + عکس

  • ساعت ۵ میلیاردی آقای سفیر روی مچ سرایدار سارق! + ویدئو

  • حفاری ۲۰ متری زیر سازه مرموز برای کشف کشتی نوح + فیلم

  • تصاویری از رقص ترامپ در جریان یک گردهمایی انتخاباتی

  • اظهارات ونس درباره نقش ایران در حادثه فلای‌دبی