ساعتی پیش؛‌ انفجار شدید در پایتخت عربستان | ۳ عملیات موشکی و پهپادی علیه عربستان

رسانه‌های عربی روز سه‌شنبه از شنیده شدن صدای انفجارهای جدید در ریاض خبر دادند.

عربستان

به گزارش همشهری آنلاین، رسانه عراقی نایا اعلام کرد که در پی شنیده شدن صدای انفجار، بار دیگر فرودگاه بین‌المللی ریاض و اکثر پروازها لغو شده است.

همچنین گفته می‌شود که به برخی از هواپیماها هشدار صادر شده که در فرودگاه بین‌المللی ملک خالد واقع در شمال ریاض فرود نیایند.

۳ عملیات موشکی و پهپادی یمن علیه عربستان

سخنگوی نیروهای مسلح یمن اعلام کرد که در ۳ عملیات با استفاده از شمار زیادی موشک بالستیک، موشک کروز و پهپاد، فرودگاه ملک خالد در ریاض، پالایشگاه آرامکو در رابغ و چند هدف دیگر در مناطق عسیر، نجران و جازان را هدف قرار داده‌اند.

به گزارش ایسنا، یحیی سریع – سخنگوی نیروهای مسلح یمن- در بیانیه ای اعلام کرد که یمن ۳ عملیات ویژه با استفاده از شمار زیادی موشک بالستیک، موشک کروز و پهپاد انجام داده‌ است.

وی گفت: عملیات نخست فرودگاه ملک خالد در ریاض را هدف قرار داد و موجب اختلال در تردد هوایی این فرودگاه شد. در عملیات دوم، پالایشگاه آرامکو در رابغ هدف قرار گرفت و در محل هدف‌گرفته‌شده آتش‌سوزی رخ داد.

سخنگوی نیروهای مسلح یمن تصریح کرد که عملیات سوم نیز فرودگاه ابها، پایگاه خمیس مشیط و اردوگاه عاکفه در منطقه عسیر و همچنین چند موضع حساس دیگر در نجران و جازان را هدف قرار داد.

سخنگوی نیروهای مسلح یمن اعلام کرد که این عملیات‌ها در چارچوب پاسخ به حملات عربستان علیه این کشور انجام شده است. عربستان طی ۲۴ ساعت گذشته ۶۰ حمله هوایی و موشکی علیه یمن انجام داده و صنعا، استان‌های جوف، تعز، حجه، صعده و مأرب را هدف قرار داده است.

در این بیانیه آمده است که حملات هوایی و موشکی عربستان به شهید و زخمی شدن غیرنظامیان، از جمله زنان و کودکان، منجر شده است.

سخنگوی نیروهای مسلح یمن همچنین مجموع حملات عربستان از زمان آغاز تشدید تنش‌ها را یک‌هزار و ۵۷۶ حمله هوایی و موشکی اعلام و به همه شرکت‌های هواپیمایی بین‌المللی که از حریم هوایی عربستان استفاده می‌کنند، درباره ادامه پروازهای خود از این مسیر هشدار داد.

در این بیانیه آمده است که حریم هوایی عربستان، به استثنای حریم هوایی مناطق مقدس مکه مکرمه و مدینه منوره، عرصه عملیات نیروهای مسلح یمن خواهد بود.

وی اعلام کرد که یمن مسئولیتی در قبال پیامدهای نادیده گرفتن این هشدار و ادامه استفاده از حریم هوایی عربستان نمی‌پذیرد.

سخنگوی نیروهای مسلح یمن در پایان با تاکید بر برخورداری از توانمندی‌ها و امکانات لازم، اعلام کرد که برای مقابله با تشدید تنش تجاوزکارانه آمادگی دارند و از پیش برای چنین روزی تدارک دیده‌اند.

کد خبر 1074381

  • فوری؛ بالگرد نظامی آمریکا با شلیک موشک سقوط کرد + تصاویر و جزئیات

  • آماده برای حمله عربستان؛ جنگ وارد مرحله تازه‌ای می‌شود | یمن مشارکت اعضای «توافق مکه» در تجاوز عربستان را زیر نظر دارد

  • انفجارهای مهیب در ریاض عربستان |‌ اصابت یک موشک به فرودگاه ریاض

  • طوفان سیاسی تازه در کشور همسایه

  • واکنش حماس به ادعای ترور جانشین السنوار

  • آسمان عربستان منطقه پرواز ممنوع اعلام شد

  • آیزنکوت: ایران قدرتی بسیار بیشتر از آنچه تصور می‌کنیم دارد | وعده به اسرائیلی‌ها

  • فوری؛ هشدار تند ایران به ترامپ، نتانیاهو، کشورهای منطقه و آژانس | سردار عبداللهی: هر جنگ جدیدی علیه ایران دامن همه را می‌گیرد

  • نامه فوری AFC به فدراسیون در مورد آسانی | کار استقلال بیخ پیدا کرد | مدارک ارسالی قبول نشد

  • تصاویر دوربین مداربسته از حمله هوایی به نزدیکی یک بیمارستان + ویدئو | مردم وحشت زده را ببینید

  • آمریکایی‌ها فرار کرده‌اند؛ هیچ شناور آمریکایی در خلیج فارس و دریای عمان نیست | ما خط قرمز خود را به کشورهای منطقه اعلام کرده‌ایم

  • جنگنده جدید و بدون خلبان آمریکا به پرواز درآمد+ تصاویر | پرواز Talon Blue چرا مهم است؟

  • آمریکایی‌ها به زن بازیگر ایرانی جایزه دادند

  • سریال ستایش دوباره شروع شد | ببینید

  • +16 | برخورد داعش‌گونه‌ی مزدوران عربستانی با زخمی‌های یمنی + فیلم

  • نامه فوری AFC به فدراسیون در مورد آسانی | کار استقلال بیخ پیدا کرد | مدارک ارسالی قبول نشد

  • انتشار تصاویر جدید از شهید یحیی سنوار قبل از شهادت | ببینید

  • در محاسبات مادی، ایران قدرت چهارم جهان و در محاسبات الهی، در جایگاه اول است

  • دیگر تیم پنجم آسیا هم نیستیم | وقتی در آسیا شرکت کردیم یعنی ما قهرمان شده‌ایم؛ حالا یک ‌جام حلبی را ندهند!

  • کارنامه تحصیلی و نمره‌های احمدشاه قاجار را ببینید + عکس

  • ساعت ۵ میلیاردی آقای سفیر روی مچ سرایدار سارق! + ویدئو

  • حفاری ۲۰ متری زیر سازه مرموز برای کشف کشتی نوح + فیلم

  • تصاویری از رقص ترامپ در جریان یک گردهمایی انتخاباتی

  • اظهارات ونس درباره نقش ایران در حادثه فلای‌دبی